Veelgestelde vragen

Geregeld ontvangen wij vragen van onze klanten. Hieronder vindt u vragen die onze klanten vaak stellen. Zo heeft u direct antwoord. 

Kan ik een website die door jullie wordt ontwikkeld, ook zelf beheren?

Jazeker. We bouwen veel van onze website gericht op gebruiksvriendelijkheid voor onze klanten. En wij begrijpen dat u niet zit te wachten op allerlei technische code. Daarom kunt u bij bijvoorbeeld kiezen voor een zogenoemd 'drag & drop' systeem. Hiermee wijzigt u uw website makkelijk door te klikken en schuiven met elementen.

Wat kost een website bij jullie?

Dat is moeilijk van tevoren in te schatten. We hanteren voor verschillende taken vaak verschillende uurtarieven. Het is dus helemaal afhankelijk van de gewenste functionaliteit en met behulp van welke software uw website wordt ontwikkeld.

Maken jullie ook WordPress websites?

Indien u kiest voor een website, kunt u bij ons vragen naar een WordPress website. WordPress is het meest gebruikte content management systeem (CMS) ter wereld en dat is niet voor niets.

Wat is een CMS?

CMS staat voor Content Management System (CMS). Met behulp van een CMS is het gemakkelijk voor u als klant om, nadat uw website is opgeleverd, wijzigingen aan te brengen. U heeft hiervoor dan geen technische kennis nodig en dat scheelt u een hoop tijd en geld. We maken op dit moment websites in twee verschillende CMS'en, te weten: SilverStripe en WordPress.