Webdevelopment

Front End Development is het technisch uitwerken van bijvoorbeeld een functioneel ontwerp of een concept dat al ontworpen is, maar ook daadwerkelijk moet gaan functioneren op bijvoorbeeld een domeinnaam. Denk aan de database achter je website voor het opslaan van gegevens of het afhandelen van orders die zijn gemaakt in je webshop. Met programmeertalen als JavaScript, PHP, HTML5 en CSS3 maak ik van jouw product of idee een werkende website of applicatie.

wordpress compatibel

WordPress

Een van de meest voorkomende funderingen om je website mee te bouwen is WordPress. WordPress is een Content Management Systeem (CMS) dat je in staat stelt gemakkelijk de content op je website te beheren en aan te passen. Dit heeft als grote voordeel dat het u tijd bespaart en het voor u gemakkelijk te begrijpen is. Dat is tevens wat ons drijft: wij maken websites die voor u begrijpelijk zijn en op een intuïtieve manier zijn aan te passen, zodat u zich kunt focussen op uw eigen specialiteiten en passie. Daarom zijn al onze websites gemakkelijk aan te passen door middel van een klik-en-sleep systeem. U sleept de elementen op uw website letterlijk van plek naar plek. No coding required. 

Gedurende de looptijd van een project houden wij u continu op te hoogte van de vorderingen rondom uw website. We werken niet voor u, maar met u.