UX design

Als een zoekmachine uw website relevant genoeg vindt, komt u hoger in de zoekresultaten en verhoogt u de kans dat gebruikers u als eerste aan klikken. Dit is belangrijk, maar niet het belangrijkste. Er is namelijk niet 1 factor die van belang is, maar een combinatie van meerdere factoren. Een andere belangrijke factor is namelijk dat de inhoud van uw website geschikt moet zijn voor de zoekterm van de gebruiker. Wanneer iemand uw website aan klikt en de pagina snel weer verlaat, dan wordt dit gezien als 'bouncing'. Hoe meer bouncing er optreed bij uw website, hoe minder relevant Google uw pagina gaat vinden.

Analyse van uw website

De mate van zoekmachine vriendelijkheid van uw website is van diepgaande invloed op de bezoekersaantallen op uw website. En zoals u weet: bezoekersaantallen zijn het belangrijkste middel om überhaupt omzet of winst te behalen uit de website van uw bedrijf of product.

Wij analyseren uw website van top tot teen. Van het gebruik van de juiste meta tags tot de laadtijd van uw pagina's. U ontvangt van ons een uitgebreide rapportage die u direct inzicht geeft in de prestaties van uw website bij de meest gebruikte zoekmachine ter wereld: Google. Om het u nog gemakkelijker te maken bevatten onze websites standaard uitgebreide functionaliteit waarmee u zelf al kunt analyseren hoe uw website in Google naar voren komt. Handig, dat bespaart u tijd en geld.